Strategisch marketing partner

Je bent al behoorlijk succesvol, maar diep van binnen weet je dat er nog veel meer mogelijk is.
Je voelt het kriebelen en je verlangt naar een manier om meer impact te maken, om je merknaam verder te verspreiden, meer klanten te helpen en je omzet te verhogen.

Maar hoe pak je dat aan?

Misschien ben je al actief op sociale media, stuur je af en toe een nieuwsbrief rond, of maak je gebruik van online advertenties. En ja, dat levert wel iets op.

Maar eerlijk gezegd, je hebt geen idee welke van deze inspanningen of kanalen écht resultaat opleveren. Er is geen duidelijke samenhang tussen de verschillende activiteiten; het voelt niet als een geïntegreerd systeem en je hebt weinig actieve invloed op het behalen van je doelen.

Geen zorgen, je staat niet alleen in deze uitdaging. Ik help je met het bouwen van een marketingstrategie die volledig gericht is op jouw unieke doelen en groeipotentieel. Meetbaar, schaalbaar en herhaalbaar. 

Geen Quick-fixes of standaardoplossingen, maar een partnerschap dat niet alleen inspireert, maar ook transformeert.

Hoe kan ik je helpen?

Strategie

Een sterke start begint met een grondige voorbereiding. Daarom doorlopen we samen een uitgebreid vragenproces, waarbij ik alle essentiële aspecten van je bedrijf ontrafel: je aanbod en prijsstelling, doelgroep en klantenreis, en je huidige marketinginspanningen. 

Ik bied je geen one-size-fits-all-formules, geen trucjes of templates. Wat ik wel bied, is een op maat gemaakte strategie die specifiek is afgestemd op het verwezenlijken van jouw doelen.

Implementatie

Een strategie op papier is slechts het begin;
de praktische uitvoering is natuurlijk
cruciaal in dit proces. 

Indien je over een eigen team beschikt,
begeleid ik hen in de uitvoering, zodat ze altijd weten wat de volgende stap is. 

Ontbreekt het je aan een team of bepaalde expertises? Geen zorgen, ik neem de uitvoering op me of schakel één van mijn ervaren partners in.

Meten en optimaliseren

Marketing is geen exacte wetenschap.
Door consequent resultaten te meten, krijgen we inzicht in welke inspanningen vruchten afwerpen
en waar we kunnen bijsturen. 

Bovendien evolueert het marketinglandschap voortdurend. Als jouw marketingpartner behoud ik het overzicht en zorg ik ervoor dat jouw strategie altijd
up-to-date is, zodat je kunt blijven inspelen
op nieuwe ontwikkelingen en kansen.

Persoonlijk contact

In onze samenwerking staat persoonlijk contact centraal. Je kunt altijd bij mij terecht voor eerlijk advies of feedback. We houden regelmatig contact om te sparren over nieuwe kansen, te evalueren wat goed gaat en te identificeren waar optimalisatie nodig is.

Bovendien vervul ik de rol van jouw 'consistency partner'. Ik bewaak de consistentie in je marketing, behoud het overzicht en zorg voor samenhang tussen al je marketinginspanningen.

Voor wie is dit traject geschikt?

Dit traject is ideaal voor de ambitieuze KMO die een niveau hoger wil schakelen.


Het is een traject op maat, waarbij ik alle tijd neem die nodig is om samen met jou de gewenste groei te realiseren. De minimale termijn voor onze samenwerking bedraagt 6 maanden, maar ook daarna blijf ik je graag ondersteunen in jouw groeiproces.

Als Strategisch Marketing Partner werk ik maximaal met 5 ondernemers tegelijk, zodat ik kwaliteit en een snelle respons kan garanderen. 

In de eerste maand focussen we op het opzetten van de marketingstrategie, waarvoor een eenmalige investering geldt.  Ben je een KMO in Vlaanderen, dan kan je hiervoor gebruik maken van KMO-portefeuille. Vervolgens gaan we over tot verdere samenwerking, vanaf 500 Euro per maand, afhankelijk van de specifieke ondersteuning die je nodig hebt.

Klaar om in actie te komen?
Laat ons dan alvast kennismaken!