Over Martine

Wie ben ik?

Ik ben Martine Van der Perren en ik ben jouw marketingpartner in crime.


Niks moet en alles mag, dat is mijn motto.Ik geloof namelijk helemaal niet in 'moeten', wel in kijken naar wat voor jou persoonlijk en voor je onderneming werkt.

Daarom zal je bij mij geen online cursussen vinden, geen good-for-all formules.
Liever ga ik met jou en je team persoonlijk aan de slag. Wat werkt er voor jouw onderneming? Welke kanalen, content en manier van communiceren past er bij je én werkt voor je doelgroep?


Het resultaat?
Een strategie die helemaal bij je past, die je consistent kan volhouden en effectief is. Je weet precies wat je moet doen om zonder complexiteit de juiste klanten te vinden.

Met mij als marketingpartner in crime kies je voor focus, consistentie en rust in je hoofd en je bedrijf.

"Marketing is really just about sharing your passion."

Wie kan ik het beste helpen?

Ben jij zaakvoerder van een KMO met een klein, maar gedreven team? Of ben je solopreneur en klaar om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen?

Mijn expertise komt het best tot zijn recht bij ondernemers die al een stevig aanbod hebben en/of expert zijn in hun vakgebied.

Je bedrijf draait behoorlijk goed, maar je voelt dat er meer potentieel in zit. Het ontbreekt je aan een doordachte, consistente strategie om nieuwe leads en klanten aan te trekken. Je bent klaar om die volgende stap te zetten, weg van ad hoc marketingacties en richting een gestructureerde aanpak zonder overbodige complexiteit.

Als ervaren marketingstrateeg heb ik zelf de uitdagingen van het ondernemerschap ervaren. Ik heb gezien hoe een goed uitgewerkte strategie het verschil kan maken. En daarom nodig ik je graag uit voor een kennismakingsgesprek.


Tijdens dit gesprek gaan we kijken of er een match is tussen jouw behoeften en mijn expertise, en of ik jou kan helpen met het ontwikkelen van een strategie die bij jouw bedrijf past. Zitten we op één lijn, dan bespreken we hoe ik jou verder kan ondersteunen en adviseren bij het realiseren van jouw doelen.

Ben je er klaar voor om te ontdekken of we kunnen samenwerken aan de groei van jouw bedrijf? Laten we dan een afspraak inplannen en de eerste stap zetten richting jouw succes.

Waar ik voor sta

Persoonlijke 1-op-1 Trajecten

In mijn aanpak draait alles om jou en jouw unieke behoeften. Daarom kies ik bewust voor 1-op-1 trajecten. Het persoonlijke contact staat voorop, omdat ik geloof dat dit de sleutel is tot een succesvolle samenwerking.


Door nauw met jou samen te werken, kan ik een marketingstrategie op maat ontwikkelen die perfect aansluit bij jouw doelen en visie. Geen standaardoplossingen, maar een gepersonaliseerde aanpak die echt werkt voor jouw bedrijf.

Ontdek hier hoe we kunnen samenwerken.

Praktische ondersteuning

Bij het uitwerken van een marketingstrategie is het niet alleen belangrijk om een plan te hebben, maar ook om dit plan daadwerkelijk uit te voeren.

Daarom bied ik ook praktische ondersteuning bij de implementatie van jouw marketingstrategie. Of het nu gaat om het opzetten van advertentiecampagnes, het verbeteren van je online aanwezigheid of het optimaliseren van je contentstrategie, ik sta klaar om je te helpen bij elke stap van het proces.

Samen zorgen we ervoor dat jouw marketingstrategie niet alleen op papier staat, maar ook echt tot leven komt en resultaten oplevert.

Zullen we alvast connecteren?

Wil je op de hoogte blijven van de laatste trends en tips op het gebied van marketingstrategieën voor KMO's en solopreneurs? Laten we dan verbinden op LinkedIn!


Als marketingstrateeg deel ik regelmatig waardevolle inzichten en praktische adviezen om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. Door te verbinden op LinkedIn, kunnen we alvast ideeën uitwisselen en ons netwerk uitbouwen.

Klik op de onderstaande knop om naar mijn LinkedIn-profiel te gaan en stuur me een uitnodiging. Laten we samen bouwen aan succes!